De technische dienst in actie!

Achter elke hap die we nemen, schuilt de inzet van de technische dienst. Zij werken dag in, dag uit aan het functioneren van de machines bij Conveni. Onze technische helden staan centraal in dit artikel waarin we een kijkje geven in hun werkzaamheden.

01

De ochtendroutine

Voor onze technische dienstmedewerkers begint de dag vroeg. Ze beginnen met een grondige inspectie van de machines en apparatuur. Deze inspectie omvat het controleren van de staat van alle componenten, het smeren van bewegende delen en het zorgen voor een algemene goede werking. Dit zorgt voor een vlotte start van de productie.

02

Storingen oplossen en reparaties

Tijdens de dag kunnen onverwachte storingen optreden. Het is de taak van de technische dienst om deze problemen snel en efficiënt op te lossen. Of het nu gaat om een defecte motor, een elektrische storing of een mechanisch probleem, onze technische experts staan paraat om de productie snel weer op gang te brengen.

03

Preventief onderhoud

Naast het oplossen van storingen, plannen onze technische dienstmedewerkers ook preventief onderhoud. Ze zorgen ervoor dat machines regelmatig worden geïnspecteerd en onderhouden om potentiële problemen te voorkomen. Dit verlengt de levensduur van de apparatuur en minimaliseert ongeplande stilstand.

04

Samenwerking met productieteams

De technische dienst staat niet op zichzelf. Ze werken nauw samen met de productieteams om ervoor te zorgen dat alles soepel verloopt. Communicatie is essentieel en technische dienstmedewerkers wisselen informatie uit met operators en leidinggevenden om eventuele problemen te bespreken en op te lossen.

05

Technische successen en uitdagingen

Iedere dag brengt nieuwe uitdagingen met zich mee, maar ook kansen voor technische successen. Of het nu gaat om het verbeteren van machineprestaties, het implementeren van nieuwe technologieën of het bijdragen aan efficiëntieverbeteringen, onze technische dienstmedewerkers spelen een sleutelrol bij het realiseren van deze doelen.

Een dag bij onze technische dienst is nooit saai. Ze werken altijd aan onderhoud en reparaties in nauw overleg met de productieteams. Ze helpen om alles goed en snel te laten werken. Daardoor wordt onze productie beter en de kwaliteit hoger. Hun toewijding aan hoogwaardige producten voor onze klanten is onmisbaar.

Voor welke functie wil je solliciteren?
Naam *
Email *
Telefoonnummer
Waarom zou je graag bij Conveni willen werken?
Wil je een CV uploaden
Maximum file size: 2 MB
Voor welke functie wil je solliciteren?
Naam *
Email *
Telefoonnummer
Waarom zou je graag bij Conveni willen werken?
Wil je een CV uploaden
Maximum file size: 2 MB