Vacatures Liessel
Kom werken bij Conveni!

Medewerker Conveni - Werken bij Conveni - vacatures in liessel

Smaakt ons bedrijf naar meer?

“Samen met de collega’s maken we er elke dag een leuke én productieve dag van, dat geeft voldoening!”

Maak kennis met
je toekomstige collega's

Ben je op zoek naar uitdagende vacatures in Liessel? Dan ben je bij Conveni aan het juiste adres! Als een toonaangevende fabrikant van pizza’s, pizzabodems, sauzen, soepen en kant-en-klaarmaaltijden, zijn we voortdurend op zoek naar gemotiveerde en enthousiaste medewerkers om ons team te versterken.

Werken bij Conveni Liessel

Bij Conveni staan we bekend om onze hoogwaardige producten en onze toewijding aan kwaliteit. We hebben een team van meer dan 250 toegewijde medewerkers in Liessel, die elke dag werken aan het produceren van heerlijke maaltijden die uiteindelijk in supermarkten en andere winkelketens belanden. Als onderdeel van ons team speel je een essentiële rol in dit proces.

Waarom werken bij Conveni Liessel?

Bij Conveni streven we ernaar om een positieve en ondersteunende werkomgeving te bieden voor al onze medewerkers. Hier zijn enkele redenen waarom werken bij Conveni de juiste keuze voor jou kan zijn:

01

Groei en ontwikkeling

We moedigen persoonlijke groei en ontwikkeling aan en bieden training en opleidingsmogelijkheden.

02

Teamgeest

Ons team in Liessel is als een hechte familie. Samenwerking staat centraal in alles wat we doen.

03

Competitieve vergoeding

We bieden aantrekkelijke salarissen en secundaire arbeidsvoorwaarden (CAO: AKSV / gemaksvoedingsindustrie).

04

Duurzaamheid

Bij Conveni zijn we toegewijd aan duurzaamheid en milieubewuste productie.

Vacatures bij Conveni Liessel

Als je op zoek bent naar vacatures in Liessel en geïnteresseerd bent in een baan bij een innovatief voedingsbedrijf, bekijk dan onze actuele vacatures en solliciteer vandaag nog. We verwelkomen sollicitanten van diverse achtergronden en ervaringsniveaus. Samen kunnen we blijven groeien en succesvol zijn in de voedingsindustrie.

Werken in Liessel: Een prachtige plek

Liessel is niet alleen de thuisbasis van Conveni; het is ook een geweldige plek om te wonen en te werken. Met een prachtige natuur, midden in de Peel, en een vriendelijke gemeenschap biedt Liessel een uitstekende levenskwaliteit.

We horen graag van je!

Bij Conveni zijn we altijd op zoek naar getalenteerde mensen om ons team te versterken. Als je vragen hebt over onze vacatures of meer wil weten over werken bij Conveni, neem dan gerust contact met ons op. We kijken uit naar je sollicitatie!

Solliciteer nu!

Wil je deel uitmaken van ons team en een rol spelen in het produceren van heerlijke voedselproducten? Aarzel dan niet om te solliciteren op een van onze vacatures. We zijn altijd op zoek naar gemotiveerde en enthousiaste medewerkers die ons kunnen helpen groeien.

Voor welke functie wil je solliciteren?
Naam *
Email *
Telefoonnummer
Waarom zou je graag bij Conveni willen werken?
Wil je een CV uploaden
Maximum file size: 2 MB
Voor welke functie wil je solliciteren?
Naam *
Email *
Telefoonnummer
Waarom zou je graag bij Conveni willen werken?
Wil je een CV uploaden
Maximum file size: 2 MB